bw new1.jpg
‘Wat ik doe is dat ik mensen help om van hun huis een Thuis te maken. Het gaat me er niet om dat je huis er gelikt uitziet om op de cover van ELLE magazine te komen staan. Waar het mij om gaat is dat je huis een weerspiegeling is van JOU, wie jij bent, hoe jij je voelt. Hoe jij je wil gaan voelen, waar je naartoe wil in de toekomst, wat je positief wil veranderen. Ik wil dat je huis je blij maakt, dat je van je huis houd, dat het je doet glimlachen. Dat je vrienden en familie zich op hun gemak voelen in je huis, dat iedereen zijn / haar plekje heeft. Hierbij help ik je graag!’

Inner Space Design

Ben je toe aan een verandering van je woonruimte  en heb je iemand nodig die je helpt om tot goede beslissingen te komen? 

Vaak kun je met een aantal slimme ingrepen zoals een nieuwe indeling van de ruimte, een veranderde rangschikking van je meubilair of het weghalen of toevoegen van bepaalde aspecten je woonsfeer enorm verbeteren! Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig maar werken we met je huidige inrichting.

Ook voor nieuwe situaties zoals planning en bouwprocessen of het vinden en inrichten van een nieuw huis of woning kan een voorafgaande analyse en planning je helpen  om mogelijke problemen voorkomen. 

Lioba Steinkamp  werkt al sinds meer dan 15 jaar op het gebied van Feng Shui, ruimteanalyse, kunst en design door geheel Nederland en Europa.

Naast consulten geeft Lioba  ook opleidingen (ook online via Skype), supervisie,  workshops en lezingen. 

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MET 06-24802689 OF GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER OP DEZE SITE

Zeer tevreden! Met de adviezen van Lioba heb ik kleuren uit gekozen voor de muren in mijn woning waar ik anders zelf nooit op gekomen was. De kleuren en mijn hele woning zijn door haar adviezen nu zeer in harmonie. Ik voel me helemaal thuis en geniet van mijn huisje!
Het was echt niet zo mooi en harmonieus geworden zonder haar adviezen. Ik raad iedereen de consulten aan. Het is zeer het geld waard, je krijgt er erg veel voor terug.

E.J. Hector, Amsterdam
Nieuwsbrief Feng Shui.JPG

JE PERSOONLIJKE 5 ELEMENTEN RAPPORT

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je een betaalbare manier om persoonlijk advies voor jouw situatie te krijgen wat je makkelijk kunt omzetten?

Voor maar liefst 49,95€ ontvang je je persoonlijke 5 Elementenrapport met ±40 pagina's an tips en adviezen! Kijk HIER voor meer informatie of bestel direct!

 

Workshops_Feng_Shui.jpg

OPLEIDING 'INNER SPACE DESIGN'

MELD JE NU AAN!

Heb je zin om te leren om op een diepere manier naar ruimtes te kijken? Ons huis is immers onze '3de Huid' en kunnen we hier veel van leren! 

BalancingWalls biedt je een uniek opleidingen-concept waarbij je op een creatieve wijze leert om naast de theorie vooral veel praktische kennis toe te leren passen! Kijk HIER voor meer informatie! 

Slaapkamer_Feng_Shui.jpg

SLAAPKAMER ADVIES

Heb je slaapproblemen? Dan hoor je bij ca. 80% van de Nederlandse bevolking! Vaak kunnen aanpassingen in je slaapomgeving een grote verbetering brengen!

Voor een professioneel Slaapkamer advies neem even contact met ons op voor meer informatie!