bw new1.jpg

Helende ruimtes scheppen met Feng Shui


Hello en Welkom!

Feng Shui Amsterdam.jpg

Mijn naam is Lioba Steinkamp en ik help mensen bij het creëren van harmonieuze en uitgebalanceerde ruimtes in hun huis en werkomgeving. Hierbij maak ik gebruik van de rond 3000 jaar oude Chinese kunst van het Feng Shui.

Ook kun je bij mij cursussen en trainingen volgen waarin ik les geef in het klassieke Feng Shui. Je kunt dan kiezen tussen deel te nemen in een kleine groep of in een 1: 1-setting waarin je leert een solide en professionele Feng Shui-analyse te maken volgens de traditionele methoden met een eigentijdse twist.

Zeer tevreden! Met de adviezen van Lioba heb ik kleuren uit gekozen voor de muren in mijn woning waar ik anders zelf nooit op gekomen was. De kleuren en mijn hele woning zijn door haar adviezen nu zeer in harmonie. Ik voel me helemaal thuis en geniet van mijn huisje!
Het was echt niet zo mooi en harmonieus geworden zonder haar adviezen. Ik raad iedereen de consulten aan. Het is zeer het geld waard, je krijgt er erg veel voor terug.

E.J. Hector, Amsterdam

Met meer dan 15 jaar internationale werkervaring bied ik professioneel creatief advies voor privéresidenties en bedrijven.

Vaak kun je met een aantal slimme ingrepen zoals een nieuwe indeling van de ruimte, een veranderde rangschikking van je meubilair of het weghalen of toevoegen van bepaalde aspecten je woonsfeer enorm verbeteren. Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig maar werken we slim met je huidige inrichting.

Ook voor nieuwe situaties zoals planning en bouwprocessen of het vinden en inrichten van een nieuw huis of woning kan een voorafgaande analyse en planning je helpen om mogelijke problemen voorkomen. 

Ik werk al ruim 15 jaar op het gebied van Feng Shui, ruimteanalyse, kunst en design en geef adviezen en les zowel in Nederland als ook internationaal. 

BEL VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MET 06-24802689 OF GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER OP DEZE SITE

 
Nieuwsbrief Feng Shui.JPG

JE PERSOONLIJKE FENG SHUI 5 ELEMENTEN RAPPORT

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je een betaalbare manier om persoonlijk advies voor jouw situatie te krijgen wat je makkelijk kunt omzetten?

Voor maar liefst 69,95€ ontvang je je persoonlijke 5 Elementenrapport met ±45 pagina's an tips en adviezen! Kijk HIER voor meer informatie of bestel direct!

 

Workshops_Feng_Shui.jpg

2018 OPLEIDINGEN 'FENG SHUI & INNER SPACE DESIGN'

MELD JE NU AAN!

Heb je zin om te leren om op een diepere manier naar ruimtes te kijken? Ons huis is immers onze '3de Huid' en kunnen we hier veel van leren! 

BalancingWalls biedt je een uniek opleidingen-concept waarbij je op een creatieve wijze leert om naast de theorie vooral veel praktische kennis toe te leren passen! Kijk HIER voor meer informatie! 

Slaapkamer_Feng_Shui.jpg

QUICKSCAN FENG SHUI ADVIES

Ben je nieuwsgierig naar wat Feng Shui voor je kan doen maar wil je nog niet investeren in een volledig advies? 

Of heb je alleen een specifiek probleem waarvoor je hulp nodig hebt? 

Ga dan voor de QUICKSCAN en krijg een gecomprimeerde en goedkopere versie van het volledige advies!