Ruimte scheppen

Clutter_turquoise.jpg
Clutter_turquoise.jpg

Ruimte scheppen

120.00

‘The best time to plan a book is while you're doing the dishes.’  Agatha Christie

We leven in een tijd waarin het verschil tussen arm en rijk steeds groter wordt. De meesten van ons leven in een overvloed waarvan miljarden mensen alleen van kunnen dromen. Ons dilemma is vaak dat we niet te weinig hebben maar teveel. Fysieke rommel creëert mentale rommel en hierdoor ontstaan blokkades in alle mogelijke aspecten van het leven. 

Typische symptomen:

  • moeheid
  • lusteloosheid
  • weinig energie
  • depressie (alles lijkt ‘grijs’, je voelt je onverschillig)
  • het gevoel vast te zitten, niet verder te komen
  • gebrek aan mentale helderheid en inspiratie

Het is vaak moeilijk om te bepalen welke dingen je werkelijk dierbaar zijn en iets toevoegen aan je leven - en aan welke dingen je vasthoud vanuit een gewoonte maar die je leven in feite belasten. De gedachte dat we dingen ooit nog eens nodig kunnen hebben houdt ons meestal tegen. Het heeft hierbij ook geen zin dingen in een kast of in het tuinhuisje weg te stoppen. Ons onderbewustzijn weet (helaas!) dat de rommel alleen maar verplaatst is. 

Opruimen heeft een enorm bevrijdend effect! Door je te bevrijden van overtollige ballast ervaar je ook een innerlijke vrijheid die direct voelbaar is.

Als je moeite hebt om dingen los te laten is het soms handig om een betrouwbaar en professioneel persoon te hebben die je tijdens het proces ondersteunt. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we samen in welke vorm je hulp wil: eenmalig of misschien een keer per week or maand?.

Een grondige opruim-sessie is belangrijk voor een Feng Shui consult omdat je hierdoor sneller en betere resultaten zult krijgen. Uiteraard kun je deze service ook apart boeken, zonder een aansluitend consult.

Quantity:
Add To Cart