Kleuradvies op maat

ColorAdviseFengShui.JPG
ColorAdviseFengShui.JPG

Kleuradvies op maat

from 275.00

Van alle menselijke zintuigen is het oog het belangrijkste. Rond 83% van alle indrukken die onze hersenen verwerken komen via onze ogen. Ter vergelijking: slechts 11% van alle indrukken gaat via het oor opnemen en maar 3,5% via onze neus.  Het is dus van groot belang om de woonruimte of werkplek kleuren te geven die passen bij de mensen die er werken of wonen. 

Kleuren spelen een belangrijke rol in het Feng Shui omdat kleur zo een directe werking op ons centraal zenuwstelsel en daardoor onze stemming heeft. Elk van de Vijf Elementen Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal wordt door een hoofdkleur en verschillende bijkleuren vertegenwoordigt. 

Als er sprake is van disharmonie tussen de Vijf Elementen dan kan het missende Element door middel van kleur worden aangebracht.

Ook heeft elk mens zowel een kleur die bij zijn of haar persoonlijkheid hoort als kleuren die als minder bevorderlijk worden beschouwd. 

Een kleuradvies op maat volgens de 5 Elementen leer wordt berekend aan hand van het geboorte-Element van een persoon. Dit kan per familielid verschillen. De ene voelt zich bijvoorbeeld beter in een omgeving met Aarde-tinten terwijl de andere juist Water-tinten nodig heeft om zich op gemak te voelen. Aan de hand van je geboortedatum en je plattegrond geef ik een individueel op jouw afgestemd kleuradvies.

Een kleurenadvies omvat:

- een persoonlijk 5 Elementen profiel (twv. 49,-e)

- de berekening van de plattegrond

- advies van 2 uur op locatie

- een moodboard

Voor meerdere personen wordt voor elk persoon een eigen advies gegeven. 

Als je vragen hebt over dit product neem dan ajb even contact met me op voordat je deze module aankoopt! Dit kun je doen via het contact formulier of op 06 24802689 

per persoon:
Quantity:
Add To Cart