Feng Shui voor de slaapkamer

Feng_Shui_slaapkamer.jpg
Feng_Shui_slaapkamer.jpg

Feng Shui voor de slaapkamer

350.00

De slaapkamer is wellicht de meest gebruikte plek in ons huis. Hier trekken we ons in terug om rust te vinden, alleen of samen met ons partner. Onze slaapkamer is de plek waar we slapen, ontspannen, lezen, lekker luilakken en dromen.

De sfeer van onze slaapkamer is het eerste wat we ‘s ochtends gewaar worden en de laatste indruk waarmee we in slaap vallen. Bewust of onbewust: de inrichting van onze slaapkamer heeft een belangrijk effect op ons welzijn. Hierbij spelen factoren zoals inrichting, meubelopstelling, kleurenschema’s en materiaal een grote rol.

Vooral de materiaalkeuze van uw bed is hierbij belangrijk voor een gezonde slaap. Maar ook de ligging en de staat van de slaapkamer heeft een groot effect op de kwaliteit van uw slaap en wakker worden.

Bovendien zijn afgelopen jaren de stralingen die ons omgeven (GSM, DECT, WLAN, etc) maar ook de electromagnetische stoorvelden zodanig toegenomen dat inmiddels veel mensen klagen over slaapstoringen en concentratieproblemen.

Een Feng Shui slaapkameradvies houdt in:

- een 5 Elementen profiel per persoon

- een analyse van de plattegrond 

- een consult op locatie van 2 uur, incl. advies over rangschikking van meubilair. (Indien mogelijk voeren we dit meteen ter plekke uit!)

- een mood board en kleurenadvies

Voor deze module heb ik zowel de geboortedata van de personen nodig die in deze kamer slapen als ook de plattegrond van de gehele woonruimte. 

Als je vragen hebt over dit product neem dan ajb even contact met me op voordat je deze module aankoopt! Dit kun je doen via het contact formulier of op 06 24802689 

Quantity:
Add To Cart