Feng Shui Advies

FengShui advies.jpg
FengShui advies.jpg

Feng Shui Advies

from 450.00

Deze module geeft je uitgebreid advies om je beter te laten voelen in je huis met onmiddellijk resultaat. 

Nadat ik van tevoren aan de hand van de plattegrond(en), geboortedata en verdere gegevens het project heb voorbereid, kom ik op locatie en geef praktisch advies ter plekke. Hierbij kunnen ook al de stelling van meubels worden veranderd of het ophangen van kunstwerken, e.d. Tevens krijg je van mij een individueel kleurenadvies per kamer en handige tips. Het traject wordt afgerond met een korte schriftelijke samenvatting zodat je ook later nog een keer op je gemak kunt nalezen wat we hebben besproken.

Traject:

Voorafgaand: 

- Een eerste telefonische overleg

- Het opsturen van een uitgebreide intake formulier waarin je de situatie en mogelijke problemen omschrijft

- Het opsturen van het 'Wheel of Life' als aanvullende tool voor jezelf om mogelijke blokkades in beeld te brengen (ook achteraf nog te gebruiken!) 

- Een uitgebreide analyse van de plattegrond en invloed van de acht bagua sectoren

Het consult

- Bezoek op locatie met uitgebreide bespreking van advies en eventuele omzetting (zo mogelijk. Als zware objecten en meubels verplaats moeten worden hebben we hiervoor sterke mensen nodig!) 

- Het nemen van foto’s van de aandachtspunten, meten van EMF’s in slaapkamer en kantoorruimtes (of waar gewenst), advies en mogelijke omzetting daarvan ter plekke

Achteraf

- 2-3 maanden na het consult neem ik weer contact op om de vooruitgang te bespreken en mogelijke vragen te beantwoorden

Optioneel:

- Schriftelijk rapport incl. in beeld gebracht advies aan de hand van tekeningen en moodboards. Op wens kan het rapport worden aangeleverd in boekvorm met katoenen kaft (meerprijs vanaf 150,-€)

Als je vragen hebt over dit product neem dan ajb even contact met me op voordat je deze module aankoopt! Dit kun je doen via het contact formulier of op 06 24802689 

Voor particulieren de BTW is in de prijs inbegrepen, voor bedrijven wordt de BTW extra gefactureerd. 

Mocht je af willen of moeten zien van het consult op de afgesproken dag, laat het me dan graag uiterlijk 48 uur van tevoren weten omdat ik anders 50% van  de prijs in rekening moet stellen. 

per etage:
Quantity:
Add To Cart