HOE WERKT HET?

Als je nog niet eerder een Feng Shui consult hebt meegemaakt dan ben je wellicht benieuwd hoe het in z'n werk gaat. 

De eerste stap is uiteraard dat je contact met me opneemt, of via e-mail of via de telefoon waarin je in het kort je situatie en probleem voorlegt. Wij zullen dan bespreken welke module het beste bij je situatie past met betrekking tot je probleem, rekening houdend met de tijd die het zou kosten en het budget dat je hiervoor hebt.

landhuis1.jpg

Alvorens ontvang je een uitgebreid intakeformulier van ongeveer 6 pagina's waarin ik je vragen stel over je  huidige woonsituatie. Tevens ontvang je ook het 'Wheel of Life', een grafiek die je kunt gebruiken om de 8 grote levensthema's in je leven intuïtief te beoordelen: je liefdesleven, carrière, erkenning, vriendschappen, leren en studies, zelf-ontwikkeling, gezondheid & familie, hobby's, reizen, etc . Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld!

Ik zal je ook vragen om een gedetailleerde plattegrond van de ruimte waarvoor je advies aanvraagt, met het exacte adres en de windrichting. (Als je over deze niet beschikt kan ik ze opzoeken en controleren op locatie, dus dit is niet per se noodzakelijk!)

Ook heb ik je exacte geboortegegevens inclusief de tijd en plaats van je geboorte nodig zodat ik je persoonlijke 5 Element profiel kan voorbereiden. Dit vormt de basis van al mijn consulten .

Met de voorbereidingen die ik op voorhand maak gaan we dan alvorens ontmoeten op de locatie - thuis, op je werkplek, of op de locatie waarvoor je advies wil inhalen - en gaan we samen de situatie bekijken en bespreken. Vervolgens gebruik ik mijn tekeningen en berekeningen om deze te vergelijken met de situatie in het huis: de algemene energie van het huis, de Chi stroom, de opstelling van meubels, het gebruik van kleuren, etc. In de slaapkamers en kantoorruimtes ik zal ook mijn EMF detector gebruiken om het elektromagnetische veld te meten rond je bed en ook de verschillende soorten van mogelijke storingen zoals DECT , WiFi , GSM, etc.

Na het consult voelde ik enorm veel energie en ben sindsdien in mijn balans. Ik voel me veel dynamischer dan de maanden daarvoor en de atmosfeer in het huis voelt als het ware schoon. Ik voel me flexibeler, levendiger en zachter. Ik was zeer onder de indruk van je sensibiliteit en zorgzaamheid!

Mevr. M. Hug, Warendorf,

Als het mogelijk is gaan we alvast zoveel mogelijk aanpassen, dat wil betekenen: de meubelopstelling zodanig aanpassen om de stroom van Chi te optimaliseren, details corrigeren, etc  Bovendien bespreken verdere verbeteringen zoals aanpassingen van het kleurenschema, het verplaatsen van zwaar meubilair, etc.

Na het consult ontvang je een kleur advies en een rapport, afhankelijk van welke module je hebt aangevraagd.

2 a 3 maanden na het consult neem ik nog een keer contact met je op om te kijken hoe het gaat met het omzetten van het advies en of je nog vragen hebt. 

Het consult zelf duurt meestal ongeveer 3-4 uur voor een gemiddeld appartement van ± 90m. Voor grotere objecten kan dit langer duren en voor kleine projecten zoals een slaapkamer of kinderkamer kan het minder tijd in beslag nemen.

Gedetailleerde informatie over de verschillende modules en vergoedingen vind je HIER

Je kunt altijd contact met me opnemen tijdens kantooruren voor een offerte of eventuele vragenop +31 6 24802689 of via mijn contact formulier

Sinds mijn zaak volgens Lioba’s advies is gerenoveerd krijg ik veel enthousiaste reacties van mijn klanten. Iedereen vraagt wat ik heb gedaan! Zelf ben ik nu veel vaker in de winkel dan vroeger en werk met zoveel meer plezier!

Kapperzaak ‘Glammo’, Amsterdam