Inner Space Design is een term die ik zelf heb bedacht na jarenlang mijn eigen stijl te hebben ontwikkeld op het gebied van Feng Shui en ruimteanalyse. Hierbij verbind ik de technieken van het traditionele Feng Shui met hedendaagse aspecten zoals bouwbiologie, kleurenpsychologie, ruimteanalyse, design en kunst. 

Feng Shui is de 3000 jaar oude Chinese kunst van het perfecte rangschikken van je woonruimte zodat deze je maximaal steunt en plezier geeft. Het legt de vertaalslag tussen jouw persoonlijkheid, de architectuur en je interieur. 

Ons huis speelt een centrale rol in ons leven want dit is niet alleen de plaats waar we wonen, slapen, eten, etc., maar een weerspiegeling van wie we zijn. 

Zodra mensen beginnen te beseffen hoeveel hun huis van invloed is op hun welzijn (of het ontbreken daarvan!), raken ze vaak ook geïnteresseerd in Feng Shui als een manier om dieper te kijken en daadwerkelijke veranderingen aan te brengen die verder gaan dan een woontrend in een tijdschrift.

Ons leven gaat vele malen veranderen - en wij ook. Als je oude patronen niet meer werken voor je en je klaar bent voor de volgende stap, dan is het belangrijk om je huis mede aan te passen. Op deze manier zal huis je ondersteunen bij de transitie en je nieuwe plannen, doelen en wensen ondersteunen.

‘Wat ik doe is dat ik mensen help om van hun huis een Thuis te maken. Het gaat me er niet om dat je huis er gelikt uitziet om op de cover van een woonmagazine te komen staan. Waar het mij om gaat is dat je huis een weerspiegeling is van JOU, wie jij bent, hoe jij je voelt. Hoe jij je wil gaan voelen, waar je naartoe wil in de toekomst, wat je positief wil veranderen. Ik wil dat je huis je blij maakt, dat je van je huis houd, dat het je doet glimlachen. Dat je vrienden en familie zich op hun gemak voelen in je huis, dat iedereen zijn / haar plekje heeft. Hierbij help ik je graag!’ - Lioba

De filosofie van het Feng Shui is diep geworteld in het Taoïsme wat door de eeuwen heen niet zijn geldigheid heeft verloren. Integendeel, in deze tijd van toenemende stress en milieuvervuiling is het belangrijk om oases van vrede en harmonie te creëren, zowel in onze eigen huizen als ook op onze werkplekken. Door bewuster te gaan wonen en leven dragen we ons steentje bij aan de positieve veranderingen.

Na een Inner Space design  consult zal je je meer in balans voelen in je huis en daardoor ook met jezelf. Hierdoor zullen er nieuwe mogelijkheden op je pad komen, kan je meer harmonie uitstralen en hierdoor nieuwe situaties en mensen aan trekken. Elk consult speelt hierbij in op jouw persoonlijke situatie en wat jij het liefst zou willen verbeteren.

Vaak ervaren mensen een consult als een keerpunt in hun leven, waarbij door het her-inrichten van de ruimte en door de ruimte aan te passen aan een nieuwe situatie hun leven in een stroomversnelling terechtkomt. 

Voor een consult bied ik verschillende opties aan:

De Quickscan voor kleinere projecten

Feng Shui advies voor omvangrijkere projecten 

Feng Shui voor kinderkamers en

Feng Shui voor slaapkamers 

Voor diegenen die in plaats van een enkel consult liever projectmatig over een bepaalde periode aan hun huis willen werken bied ik de Strippenkaart aan in verschillende formaten. 

Alle prijzen zijn incl. BTW en ex. eventuele reiskosten (buiten Amsterdam) met een opzegtermijn van 48 uur voor begin van het consult.

Voor meer informatie ben ik bereikbaar of via email: info@balancingwalls.com of telefonisch op 06 24802689 van Maandag - Vrijdag tussen 10:00u - 18:00u. Op afspraak werk ik ook in het weekend.