INTENSIEF-CURSUS ‘INNER SPACE DESIGN’

Je kunt je nu inschrijven voor de herfst cursus 2019! Voor meer informatie neem graag even contact op via het contact formulier of bel me op 06 24802689.

BalancingWalls biedt cursussen aan voor interieur designers, architecten en Feng Shui geïnteresseerden. Deze intensief-cursus geeft de kans om in een kleine groep van maximaal 6 studenten intensieve leer-ervaringen op te doen over de periode van ca. 12 maanden.

Geoefend wordt in de woningen van de studenten zodat iedere student de kans krijgt om specifieke problemen te bespreken en samen met de groep tot oplossingen te komen. Zo wordt de theorie telkens getoetst in de praktijk en leer je met verschillende situaties om te gaan.

De praktische lessen vinden plaats bij de studenten thuis zodat iedereen naast de opleiding ook praktisch een gratis analyse krijgt voor het eigen huis. De groep wordt daarom per keer niet groter dan maximaal 6 deelnemers waardoor iedereen ruim de aandacht krijgt.

De opleiding duurt ca. 12 maanden waarbij elke maand een theorie-les (thuisstudie met oefeningen en feedback) en een praktische les op locatie omvat. De lesdagen op locatie duren ca. 6-7 uur.

Na afloop van deze cursus ben je in staat om een zelfstandige analyse door te voeren in je eigen huis en dat van vrienden, familie en kennissen. 

Deze cursus bestaat uit 12 les-eenheden waarvan 5 lessen theorie (deze worden als pdf per email toegestuurd), 6 praktijkdagen en een afsluitende toets-les en diploma uitreiking.

Kosten:  Het totale bedrag van de Intensief cursus met meerdere cursisten is 1495 € incl. BTW  Het bedrag kan in overleg gespreid betaald worden.

Vorig jaar heb ik bij Lioba de cursus Feng Shui voor beginners gevolgd. Ik had Lioba al eens ontmoet op een kennismakingsworkshop en was erg onder de indruk van haar kennis en liefde voor het vak. Ze heeft duidelijk een schat aan ervaring en heeft in korte tijd veel van die kennis aan ons overgebracht. Op eigen verzoek is het programma enigszins gewijzigd, Lioba deed daar niet moeilijk over en stelde zich heel flexibel op.
 
De manier waarop ze een analyse uitvoert is uiterst respectvol en gedegen en met een enorme kennis van zaken! Ze speelt in op de vraag en behoefte van de cliënt en levert maatwerk. Haar enthousiasme is aanstekelijk.
Ik heb veel van haar geleerd en kan haar warm aanbevelen.

Marja Dekker, Amsterdam

PRIVE-LESSEN 1:1

Voor mensen die graag heel gericht 1:1 met mij willen werken bied ik prive-lessen aan huis aan.

Doel van deze lessen is dat je een intensieve leerervaring krijgt die 100% op jouw persoonlijke situatie is toegesneden. Je kunt alle vragen stellen rondom jouw woon- en leefsituatie en we gaan samen naar antworden en oplossingen zoeken. Deze lessen zijn dus in principe consult, opleiding en coaching in een!

Elke les duurt een dagdeel (4 uur) op locatie plus twee uur nabewerking van het huiswerk, inkl. feedback en bespreking per telefoon, skype of per email.

Omdat dit aanbod aangepast wordt aan je persoonlijke situatie gaan we van tevoren een grondig voorgesprek voeren waarin we je situatie, je doelen en je verwachtingen bespreken waarop ik de lessen kan aanpassen voor je.

Kosten: Het totale bedrag van de Basisopleiding 1:1 is 2495,-e,- € incl. BTW Het bedrag kan in overleg gespreid betaald worden over vier termijnen.

Voor meer informatie bel me op 06 24802689 of op kantoor op 020 7769221

 

* voor leslocaties buiten Amsterdam komen er reiskosten bij op basis van een treinticket 2de klas met korting of, als de locatie moeilijk met het OV bereikbaar is, de huur van een Greenwheels auto.