bw new1.jpg

Helende ruimtes scheppen met Feng Shui


HAllo en Welkom!

Feng Shui Amsterdam.jpg

Mijn naam is Lioba Steinkamp en ik help mensen bij het creëren van harmonieuze en helende ruimtes. Over de afgelopen 20 jaar heb ik hierin een eigen manier van werken ontwikkeld die gebaseerd is op zowel het klassieke Feng Shui als ook op inzichten vanuit de beeldende kunst, design en verschillende therapievormen. 

Naast Feng Shui consultant ben ik tevens ook klassiek homeopaat met een praktijk in Amsterdam Westerpark. Ik ervaar de combinatie tussen Feng Shui en homeopathie als enorm vruchtbaar omdat het me diepere inzichten geeft in de situatie waarin iemand verkeerd. Hierdoor ben ik vaak in staat om het advies nog persoonlijker te maken.

Mijn werk met ruimtes richt zich op de drie hoofdaspecten:

- schoonheid & harmonie
- zuivere en goed stromende, helende energie
- optimale indeling en functionaliteit van de ruimte

De mens staat hierbij voor mij op de voorgrond want in mijn ogen is de ruimte altijd een verlenging van de persoonlijkheid van de bewoner. Elk Feng Shui consult heeft dan meestal ook positieve gevolgen op andere aspecten van het leven van de bewoner. 

Zeer tevreden! Met de adviezen van Lioba heb ik kleuren uit gekozen voor de muren in mijn woning waar ik anders zelf nooit op gekomen was. De kleuren en mijn hele woning zijn door haar adviezen nu zeer in harmonie. Ik voel me helemaal thuis en geniet van mijn huisje!
Het was echt niet zo mooi en harmonieus geworden zonder haar adviezen. Ik raad iedereen de consulten aan. Het is zeer het geld waard, je krijgt er erg veel voor terug.

E.J. Hector, Amsterdam

Vaak kun je al met een aantal kleinere ingrepen zoals een nieuwe indeling van de ruimte, een veranderde rangschikking van je meubilair of het weghalen of toevoegen van bepaalde aspecten je woonsfeer enorm verbeteren. Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig, alleen een frisse kijk op je huidige situatie!

Ook voor nieuwe woonsituaties zoals planning en bouwprocessen of het vinden en inrichten van een nieuw huis of woning kan een voorafgaande analyse en planning je helpen om mogelijke problemen voorkomen. 

VOOR MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MET 06-24802689 OF GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER OP DEZE SITE

 

Nieuwsbrief Feng Shui.JPG

JE PERSOONLIJKE FENG SHUI 5 ELEMENTEN RAPPORT

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je een betaalbare manier om persoonlijk advies voor jouw situatie te krijgen wat je makkelijk kunt omzetten?

Voor maar liefst 69,95€ ontvang je je persoonlijke 5 Elementenrapport met ±45 pagina's an tips en adviezen! Kijk HIER voor meer informatie of bestel direct!

 

Workshops_Feng_Shui.jpg

2019 OPLEIDINGEN 'FENG SHUI & INNER SPACE DESIGN'

MELD JE NU AAN!

Heb je zin om te leren om op een diepere manier naar ruimtes te kijken? Ons huis is immers onze '3de Huid' en kunnen we hier veel van leren! 

BalancingWalls biedt je een uniek opleidingen-concept waarbij je op een creatieve wijze leert om naast de theorie vooral veel praktische kennis toe te leren passen! Kijk HIER voor meer informatie! 

Slaapkamer_Feng_Shui.jpg

QUICKSCAN FENG SHUI ADVIES

Ben je nieuwsgierig naar wat Feng Shui voor je kan doen maar wil je nog niet investeren in een volledig advies? 

Of heb je alleen een specifiek probleem waarvoor je hulp nodig hebt? 

Ga dan voor de QUICKSCAN en krijg een gecomprimeerde en goedkopere versie van het volledige advies!